dilluns, 14 de desembre del 2009

Vam eixir !!!

2ª pujada senderista a la cuta:
Després de veure durant tota la setmana les previsions meteorològiques que apuntaven al mal temps, l'organització va dubtar fins l'ultim moment el fet d'aplaçar l'eixida.
El diumenge a les 9,00h amb un centenar de valents, després de la foto de rigor vam decidir eixir, darrer del burret que anava obrint la marxa que ens duria a la serra, en aquells moments no plovia però sabíem segur que ens agafava l'aigua, el fred feia que la dura pujada es fera més suportable ja que el sòl no estava ni se'l esperava.
No va ser fins a les 11,00h quan la gent estava acabant d'esmorzar allà a la lloma de la serra a 550m d'altura i a més d'una hora del refugi més prop, quant va començar ploure una pluja fina, el que va fer que la marxa anara una mica més rapida del normal.
A les 11,45h. Va aplegar el cap de l'expedició al ranxo on l'organització ens esperava amb l'obsequi d'una samarreta commemorativa de l'esdeveniment donada per l'empresa Verni-prens, en aquestos moments la pluja fina durant la baixada començava a ser més seria, el qual va fer que la meitat del grup seguira la ruta del PR, i l'altra meitat decidira tornar al poble per la part fàcil.
A les 13,15h vam anar reunint-nos a la casa abadia on l'ajuntament ens havia preparat un picadeta on poder seure a cobert i fer-se una cerveseta, es allí on la gent va començar a acomiadar-se perquè mullats ens apetia caviar-nos i retirar-nos, així i tot una trentena de senderistes va decidir dinar allí com estava previst.
Després de la bona acollida que a tingut esta segona pujada, l'organització ja està pensant amb la tercera, en principi com sempre el diumenge següent al pont de la constitució. Si deixeu el vostre correu us tindrem informats tant d'aquest com d'altres activitats de l'associació.